Bloggen i träda ett tag nu…

Jag har beslutat mig för att inte köra ”365 loppisfynd på ett år” under 2017.
Varför det då? Det var ju planen?
Jo, men jag har tänkt om. Jag kan helt enkelt inte ta in mer prylar i vårt redan överfulla hem! Nu är målet istället att rensa, sortera, sälja och skänka bort lite av det jag har samlat ihop. (Om jag springer på något toppenfynd som kan ERSÄTTA eller KOMPLETTERA något vi redan har så kommer jag att köpa det – annars får det vara!)
Så: ser du någonting på den här bloggen som du vill köpa, både från 2016 och 2017 (och även om det inte står under kategorin Till salu) så kontakta mig och lägg ett bud! Chansen är stor att du får ett ja. 🙂
Maila till pixel.cat(a)telia.com (ersätt (a) med @).

En reaktion på “Bloggen i träda ett tag nu…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *