111: Randig löpare i blå/gröna toner

Den här löparen – som faktiskt är en löpare på riktigt! – köpte jag för att ha ihop med en stor blå/lila/turkos bomullsduk som jag ärvt av mamma. (Färgerna stämde inte riktigt till den, men tillräckligt bra i alla fall för att löparen ska kunna ligga på soffbordet när stora duken är på matbordet.)
Den kostade 20 kronor på PMU. Jag vet inget om tillverkare, men att den har några decennier på nacken är jag rätt säker på.
Och den blev riktigt fin ihop med de gröna linneservetterna jag berättat om i inlägg nr 41. Kika på dukningsbilden här nedanför!

blarandig_lopare

Funkar väl rätt OK? Inte exakt rätt gröna nyans, men det gör inget när det är så många olika färger i duken. Här bör man kunna blanda in turkos också utan problem. Kanske en Cult Change med turkosa plattor blir fin till?
Tallriken och glaset är basvaror från IKEA och besticken är de vita ZigZag som jag berättade om i inlägg nr 14.

blarandigvepa_dukning

Kostnad vid detta inköpstillfälle: 20 kr
Kostnad totalt under året: 2 861 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *