271: Linnelöpare med röda blommor

De här löparna i lite grövre linne med fint blomtryck köpte jag med baktanken att de ska få bli juldukar här hos oss i år. Visserligen är det blommor på dem, men för mig känns de ”juliga”.
Vi varierar våra julfärger varje år, och vi har hunnit igenom alla tänkbara kombinationer, även ”blå jul”, ”helvit jul” och ”helsvart jul” under årens lopp, förutom alla vanliga kombinationer av julrött med vitt, grönt, silver, guld eller svart.
När barnen var små turades vi om att bestämma varsitt år, men numera är jag allsmäktig. 😉 I år är det nog dags för en rustik och lantlig jul igen, med rött, naturfärger, linne, smide, halm, trä och sten som inslag.
Jag köpte båda veporna för 25 kr styck, så det finns tyg att göra en kort löpare till soffbordet, och kanske en kudde (måste i så fall fodras) – eller varför inte en julklappssäck?

linnelopare_roda_blommor

Kostnad vid detta köptillfälle: 50 kr
Kostnad totalt under året: 4 612 kr

6 thoughts on “271: Linnelöpare med röda blommor”

 1. Vilken trevlig bloggsidan du har!
  Jag kände igen panelgardinen nr.171 som kommer från serholt, SWEDEN som såldes hos Village. Tyvärr finns inte företaget mer.

   1. Hoppsan ! Jag skrev om panelgardin nr. 171 och du kommenterade nr.271
    Med vänlig hälsning
    Britt-Marie

    1. Ja, din kommentar står ju under nr 271, så då är det ju logiskt att svara där… 😉 Men jag ska uppdatera informationen under nr 171!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *