Garageloppis

 

I helgen har jag haft garageloppis.
Jag hängde upp gardinlängder med häftstift framför lagerhyllorna i garaget och ställde bord framför. Sedan dukade jag upp allt tänkbart som skulle gå till försäljning. Där fanns allt från en röd Volvo (som faktiskt fick stå utanför garaget!) till en karaffpropp. Några saker var sådant jag ärvt av mina föräldrar, men det mesta var rensning i egna skåp.
Min ”granne bakom” kom över med lite barnprylar, svägerskan bidrog med sina underbara handbroderade ylleväskor och dottern sålde stickade sockar och sjalar. Hon hade också bakat go’bitar och kokat kaffe till försäljning.

Jag blev av med några skrymmande saker, bland annat ett par köksmaskiner och ett par gamla skolplanscher, men mest var det småsaker som gick: glas, porslin och textilier. Jag hade hoppats att jag skulle bli av med ännu lite fler prylar för att få bättre plats i skåpen, men resten får jag väl göra mig av med på annat sätt. Några annonser på Tradera lär det dyka upp inom kort t.ex.
Inkomsten blev drygt 2 400 kronor, och det är ju inte fy skam! Däremot glömde jag helt bort att räkna efter hur många saker jag blev av med, så sidan om En in – en ut kan jag inte uppdatera med exakthet … Jag ska försöka göra en lista och se om jag kan dra mig till minnes vad som såldes!

Inkomst vid det här tillfället: 2 400 kr
Kostnad totalt under året: 2 394 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *