4. Rött glas/lykta, Indiska

Detta är nog egentligen ett dricksglas från Indiska, men jag köpte det inför julen för att kunna ha ett ljus i. En tia fick jag punga ut med…
Jag har köpt Duni:s LED-ljus som jag använder där det är risk för att någon busig katt kan råka komma åt det, eller i rum där vi inte vistas hela tiden, som badrummet t.ex. Då måste lyktan vara i färgat glas eftersom ljusen har ganska starkt och lite kallt ljus.
Jag har ett gäng av de här glasen sen tidigare, i turkost, köpta både nya på Indiska och begagnade på olika loppisar. De är inte så bekväma att dricka ur p.g.a. den tjocka kanten tycker jag, även om de är väldigt snygga, så jag tror att jag kommer att sälja dem vidare.

Kostnad vid detta köptillfälle: 10 kr
kostnad totalt under året: 95 kr

2 thoughts on “4. Rött glas/lykta, Indiska”

 1. Hej, om du har kvar ett GULT saftis-glas från Indiska, så köper jag gärna det. Även det orange ifall du vill sälja ?
  Vänliga hälsningar från Gotland
  (kommer t Sthlm ibland)
  Marita Dahlby
  0701727071

 2. Åh, om du har detta glas kvar och det är i fint skick köper jag det gärna. Jag har haft ett sånt tillsammans med i princip alla färger i 15 år, men så gick det röda sönder nu över påsk. Och det är min favorit, jag har alltid det röda när vi äter ”finmiddag”, min man ett blå, min äldsta dotter turkos och min yngsta dotter ”silver”, dvs det klara glaset.
  Jag bor i Uppsala.
  Mvh Agnes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *