61: Beige blomkruka, Wikholm

I veckan hittade jag den här snygga krukan från Wikholm Form på Kupan.
Den har jag givit till min dotter – som lämpligt nog hade födelsedag igår – och den passade alldeles utmärkt hos henne. Hon har ett par liknande sen tidigare, och de matchar perfekt trots att de inte kommer från samma tillverkare. (Jag ska ta en bild av den med krukväxt i när jag hälsar på henne nästa gång.)
Jag gav 10 kronor för den här. Helt felfri och passande storlek för 10-12 cm plastinnerkrukor.

wikholm_kruka

wikholm_kruka_logga

Miljöbild, enligt löfte. Men dottern fick ta den själv…

wikholm_kruka_blomma

Kostnad vid detta inköpstillfälle: 10 kr
Kostnad totalt under året: 1 314 kr

One thought on “61: Beige blomkruka, Wikholm”

  1. Å vad fin! 😀 Så glad Kupan börjat sälja en del blomkrukor igen – de hade en period då de kasserade alla för att det var för mycket jobb med att rengöra dem… :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *